Klauzula informacyjna

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.

Zarząd Publikator Sp. z o.o.

Allmilmö - Living Kitchen 2017. Fot. Koelnmesse

Allmilmö - Living Kitchen 2017. Fot. Koelnmesse

  • Autor: bm
  • 08 sie 2018 09:12 (aktualizacja: 23 sie 2018 11:48)

Rewolucja w kuchni - czyli co nowego na Living Kitchen 2019

Zmiany w trendach kuchennych postępują bardzo szybko i dotyczą nie tylko wyglądu, umeblowania, wyposażenia, ale też zwyczajów kulinarnych, zdrowia i stylu życia. Na takim założeniu opierają się organizatorzy targów „Living Kitchen”, które w styczniu 2019 odbędą się w Kolonii.

Jak wygląda kuchnia jutra? Jak inteligentnie połączyć design, gotowanie i styl życia? Dowiemy się tego w styczniu 2019 podczas wydarzenia „Living Kitchen”, towarzyszącego targom IMM w Kolonii. Zwiedzający będą mieli okazję zobaczyć wiele nowych rozwiązań, proponowanych zarówno przez znanych już dobrze, renomowanych producentów, jak i przez młodych projektantów o świeżym, nowatorskim spojrzeniu na design i lifestyle. Kuchenne wyspy i kuchnie z betonu, kuchenki parowe i okapy, roboty kuchenne i luksusowe grille – trendy w kuchni w ciągu ostatnich kilku lat zmieniły się dynamiczniej niż w czasie wcześniejszych 30 lat. Dokąd prowadzi nas ta transformacja?
"Przede wszystkim trzy rzeczy przyczyniają się do rozwoju współczesnej kuchni: innowacje w technologii urządzeń, trendy w projektowaniu oraz zmieniająca się kultura gotowania i jedzenia" - powiedział Matthias Pollmann, wiceprezes ds. zarządzania targami Koelnmesse . "Tylko wszystkie trzy razem definiują kuchnię jutra".

Podczas nabliższej edycji „Living Kitchen” zobaczymy trzy formaty wydarzeń: Future Technology, Future Design i Future Food Styles.
W ramach Future Design zobaczymy m.in. holistyczną koncepcję kuchni na 160 m2, zaprojektowaną przez Alfredo Häberli. "Możemy oczekiwać inspirujących i jednocześnie praktycznych rozwiązań" - zapowiada Dick Spierenburg, dyrektor kreatywny IMM Cologne. Na innej powierzchni wystawienniczej (około 240 m2) młodzi projektanci zaprezentują szerokie spektrum koncepcji kuchennych i akcesoriów. Będą to projekty i prototypy kuchni, wybrane przez międzynarodowe jury konkursu Pure Talents.
W ramach Future Technology nowatorskie rozwiązania technologiczne do kuchni zostaną pokazane na powierzchni około 600 m2. Z kolei format Future Food Styles zaprezentuje rozwiązania zgodne z najnowszymi trendami kulinarnymi, związanymi ze zdrowym stylem życia.

 


WASZE KOMENTARZE (0) + DODAJ KOMENTARZ