"4 Design Days": Jak stworzyć kuchnię na miarę czasów?
"Empatia to punkt wyjścia do stworzenia kuchni idealnej. Staramy się "wejść w buty" klienta i spojrzeć na świat z jego perspektywy" - mówi Piotr Matuk, dyrektor ds. marketingu WFM Kuchnie. Swoje najnowsze produkty firma zaprezentuje podczas "4 Design Days" w Katowicach.
W czasie tegorocznych "4 Design Days" (16-19 lutego 2017 roku) na pewno nie zabraknie pomysłów na aranżację, urządzenie i wyposażenie kuchni. Swoje nowości zaprezentuje również marka WFM Kuchnie.
W kuchni toczy się życie. Dlatego funkcjonalność kuchni to prawdziwa odpowiedzialność społeczna - twierdzą specjaliści WFM Kuchnie. Funkcjonalność bazuje na ergonomii, gwarantuje porządek oraz przyjemność użytkowania. Funkcjonalna kuchnia to oszczędność czasu, który można poświęcić rodzinie. A zagwarantować ją można dzięki innowacyjności rozwiązań i najlepszym materiałom.
Empatia to punkt wyjścia do stworzenia dobrej kuchni. Empatia to również emocje – ważne jest dla nas co czuje człowiek. Docieramy do potrzeb, o których użytkownik nie mówi i rozwiązujemy jego problemy. Wspólne kreowanie kuchni z klientem gwarantuje jej personalizację i wspiera indywidualizm - dodaje Piotr Matuk, dyrektor ds. marketingu WFM Kuchnie.
WFM Kuchnie to nowoczesny zakład produkcyjny, zatrudniający ponad 500 pracowników. Sieć sprzedaży firmy, poza Polską, obejmuje między innymi: Francję, Anglię, Holandię, Szwecję, Niemcy i Szwajcarię.
WASZE KOMENTARZE (0) + DODAJ KOMENTARZ