Kuchenne inspiracje z targów EuroCucina – raport i szkolenie
Kuchenne nowości i trendy z ostatnich targów EuroCucina w Mediolanie zostały podsumowane w Raporcie Trendów opracowanym przez firmę Kessebohmer – producenta akcesoriów do mebli kuchennych. To cenne źródło inspiracji i pomysłów na aranżację wnętrz.
W raporcie, który liczy 250 stron, znajduje się wiele atrakcyjnych zdjęć, które zostały wykonane na stoiskach producentów kuchni. Publikacja nie tylko cieszy oko, ale zapewnia też przekrojowy przegląd całej obecnej oferty, dostarczając aktualnych informacji o tym, co nowe, piękne, funkcjonalne i wygodne w kuchni. Dla łatwiejszego poruszania się po zamieszczonych treściach, poszczególne aranżacje zostały podzielone przez twórców raportu na 19 ogólnych sekcji, które stanowią jednocześnie odrębne rozdziały. Tematyka skupia się wokół takich dziedzin jak: "Architektura", "Materiały", "Dekoracje" oraz "Organizacja".
Katalog będzie można otrzymać podczas szkolenia poświęconego targom EuroCucina oraz ergonomii w kuchni, które odbędzie się 30. października w showroomie firmy Peka w warszawskim C. H. Panorama (lokal11). Swoimi wrażeniami z wydarzenia w Mediolanie podzieli się Dagmara Jakubczak, autorka bloga FORelements.pl oraz YouTube’owego kanału Akademia Dagmary. Przedstawiciele marki Peka podpowiedzą natomiast, jak połączyć najnowsze trendy z ergonomią w kuchni.
WASZE KOMENTARZE (0) + DODAJ KOMENTARZ