Jak zaaranżować wnętrze restauracji - realizacja Forbis Group
We wnętrzu nowej restauracji Bierhalle w warszawskiej Galerii Północnej zastosowano wiele elementów stalowych oraz siatkę, z których wykonano regały. Na ścianach przeważa beton oraz czerwona biała i szara cegła. Charakterystycznym elementem wnętrza jest też bar z zielonych luksferów.
Architekci Forbis Group wykorzystali w projekcie materiały, które wracają do łask, takie jak na przykład karbowane szyby. Motywem wizualnie łączącym całość aranżacji jest drewno. Zarówno stoły jak i inne meble mają przyjemny jasny kolor drzewa. Dodatkowym elementem dekoracyjnym są kolorowe plakaty z piwem w roli głównej. Wyjątkowy klimat tworzą industrialne lampy. Lokal ma mocno zaznaczone strefy, co zwiększa jego funkcjonalność. Znajdziemy tu zarówno podesty, jak i siedzenia przy ścianach na lożach, stoliki okrągłe, stoliki kwadratowe - cztero- lub dwuosobowe.
Odświeżony koncept restauracji Bierhalle przygotowany przez Forbis Group dla lokalu w Galerii Północnej udowadnia, że gastronomia w galerii handlowej wchodzi na nowy poziom. To już nie tylko forma szybkiego zaspokojenia głodu w trakcie zakupów, ale sposób spędzania czasu z rodziną i przyjaciółmi. Właśnie ten trend zainspirował restaurację Bierhalle, która w Galerii Północnej otworzyła lokal według odświeżonego przez Forbis Group konceptu. Nastawiony jest on bardziej na rodzinne obiady i spotkania w gronie znajomych. Ważnym zadaniem dla projektantów było zachowanie klimatu istniejących już lokali Bierhalle.
WASZE KOMENTARZE (0) + DODAJ KOMENTARZ